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TO: ALL COUNTY EMPLOYEES, OCCUPANTS AND USERS 
OF COUNTY OWNED BUILDINGS 

 
FROM:  VERDENIA C. BAKER 
   COUNTY ADMINISTRATOR 
 
PREPARED BY: FACILITIES DEVELOPMENT & OPERATIONS 

DEPARTMENT (FDO) 
 
SUBJECT: PROHIBITION ON USE, POSSESSION AND/OR SALE OF 

ALCOHOLIC BEVERAGES ON COUNTY PROPERTY 
AND IN COUNTY FACIILITIES  

   
PPM#:  CW-P-026 
 
ISSUE DATE                  EFFECTIVE DATE 
June 28, 2018        June 28, 2018 
 
PURPOSE: 
 
To establish the County policy on the use, possession or sale of alcoholic beverages in all 
County facilities and on all County property.  
 
UPDATES:  
 
Future updates to this PPM are the responsibility of the Director of FDO.  
 
AUTHORITY:  
 

• Palm Beach County Code, Section 2-20(8), as may be amended; 
• Palm Beach County Code, Section 2-21(3), as may be amended; 
• Palm Beach County Code, Section 21-33(c) and (d), as may be amended; 
• Palm Beach Administrative Code, Section  302.00, as may be amended.  

 
SCOPE: 
 
This PPM shall apply to the use, possession or sale of alcoholic beverages in all County 
facilities and on all County property. 
 
POLICY: 
 
The use, possession or sale of alcoholic beverages by either occupants or visitors is 
strictly prohibited in all County facilities and on all County property except as follows: 
 
1. Where the use, possession or sale of alcoholic beverages are included as a 
specifically stated responsibility of a facility operator operating pursuant to an agreement 



approved by the Board of County Commissioners, in which case the terms of the facility 
operator's agreement shall prevail; or 

2. Pursuant to sections 21-33(c) and (d), Palm Beach County Code, whereby the 
Parks and Recreation Department Director has designated a specific area of park property 
in which alcoholic beverages may be possessed or consumed or where the Parks and 
Recreation Department Director permits, in writing, the sale, possession, and/or 
consumption of alcoholic beverages incidental to a special event, said permission not to 
exceed four ( 4) consecutive days. 

3. Pursuant to the terms of a County Facility Use Permit issued pursuant to the terms 
of PPM CW-O-024, whereby the County Administrator has approved the use, possession 
or sale of alcoholic beverages in a County facility or on County property for an event, 
provided that, such permit contains requirements for liquor liability insurance as well as 
other special conditions applicable to the requested event. 

Supersession History: 
I. PPM# CW-P-026, issued 07/01/88 
2. PPM# CW-P-026, issued 01/02/96 
3. PPM# CW-P-026, issued 11/01/07 
4. PPM# CW-P-026, issued 10/01/12 
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